Teatre – «SOTA LA CATIFA» / 2017-08

DE L’1 D’AGOST AL 17 DE SETEMBRE (2017) AL TEATRE GAUDÍ 
Horari: De dimarts a dissabte a les 21:00h. Diumenge a les 20:00h
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 90 min.

Autors: Jordi Calafí i Alexis Garcia
Direcció: Oscar Molina
Composició Musical: Malacara & Wilson Band
Producció: Teatre Gaudí

Amb:
JORDI CADELLANS
RAMON GODINO
OSCAR JARQUE
RAÜL TORTOSA

Sinopsi
Una habitació d’un luxós hotel. Medina, un home elegant d’uns cin­quanta-tants o seixanta-pocs anys, jau a terra, moribund.

Hores després, David, Toni i Àlex, tres detectius d’uns quaranta i es­caig que són a l’hotel per participar en el congrés anual organitzat pel seu col·legi professional, venen a l’habitació del seu professor, Medina, a buscar-lo. El qui és considerat el degà dels detectius a Ca­talunya havia de fer el discurs inaugural del congrés fa una hora però no s’ha presentat a l’auditori davant els seus col·legues.

Els tres detectius troben l’habitació buida però regirada com si hi ha­gués hagut una baralla. I, sota de la catifa, una estranya catifa que no hi ha en les altres habitacions de l’hotel, taques de sang.

David, Toni i Àlex intentaran esbrinar què és el que ha passat amb Medina. Tots tres es coneixien de quan havien estudiat junts a la uni­versitat però, des de fa més de quinze anys, porten vides a part, ex­ceptuant encontres puntuals per algun cas o acte del col·legi de detectius.

En la seva feina diària, estan acostumats a trobar la merda que la gent té sota la catifa però, aquesta nit, els tocarà netejar la seva.

Escenografía i Vestuari: Jofre Blesa
Il.luminació i Espai Sonor: Daniel Gener
Disseny Gràfic: Estudi U-Vuitanta
Edició i Realització: Esteve Rovira
Producció Executiva: Jofre Blesa