QUI SOM

LABOINA PRODUCCIONS és una petita productora amb base a Barcelona, consolidada a la tardor 2016, especialitzada en projectes relacionats amb les arts creatives i visuals. Produïm contingut cinematogràfic, projectes teatrals i publicitat per a marques o entitats que volen mostrar el seu producte a l’espectador.

JOFRE BLESA

Nascut a Barcelona el 23/12/77. Estudia Marketing i Comunicació en Empresa Turística i Master en Comunicació Empresarial. Inicia als EEUU la seva carrera en producció d’esdeveniments treballant per Sea World, Six Flags, Sony, WTA o KIA. La seva formació es complementa amb diferents estudis de fotografia al CEV o Gris-Art. El seu primer projecte audiovisual fou la web serie “Dejate de Vu”. Des de llavors ha realitzat diferents curtmetratges i produccions teatrals com “Cloaca”, “La Peixera” o “A cada Rey su Merecido”.

 

XAVIER PIJUAN

Director de cinema nascut a Terrassa (Barcelona, España) el 10/10/1978. Va estudiar arquitectura a Barcelona i va treballar com a arquitecte durant 10 anys abans d’iniciar la seva carrera cinematogràfica. A l’estiu de 2012 decideix deixar el seu treball d’arquitecte i provar de realitzar el seu somni de nen d’esdevenir director de cinema. Va començar els seus estudis a l’Escola de Cinema de Barcelona (ECIB) i aviat aquesta arriscada decisió va començar a ser recompensada. Els seus projectes va ser escollits per a realitzar-se com a projectes finals de curs i tres d’ells (“Kübler-Ross”, “María Fernanda in time” i “La gran aventura de Manel y los Palillos Mágicos”) ja sumen més de 40 premis i 200 seleccions en diferents festivals internacionals.