QUI SOM

LABOINA PRODUCCIONS és una productora audiovisual amb base a Barcelona, consolidada a la tardor del 2016. Produïm contingut cinematogràfic i publicitari per a empreses o entitats que volen mostrar el seu producte a l’espectador.

| XAVIER PIJUAN | productor, realitzador

Nascut a Terrassa. Va estudiar arquitectura a Barcelona i va treballar com a arquitecte durant 10 anys abans d’iniciar la seva carrera cinematogràfica. A l’estiu de 2012 decideix donar un nou rumb a la seva vida i es matricula a l’Escola de Cinema de Barcelona (ECIB). Ben aviat aquesta arriscada decisió comença a donar els seus fruits, doncs els seus projectes son escollits per a realitzar-se com a curtmetratges finals de curs i tres d’ells aconsegueixen més de 40 premis i 200 seleccions en diferents festivals internacionals. A l’octubre de 2016 funda LABOINA PRODUCCIONS amb el seu amic Jofre Blesa.


| JOFRE BLESA | productor, realitzador

Nascut a Barcelona. Estudia Marketing i Comunicació en Empresa Turística i Master en Comunicació Empresarial. Inicia als EEUU la seva carrera en producció d’esdeveniments treballant per Sea World, Six Flags, Sony, WTA o KIA. La seva formació es complementa amb diferents estudis de fotografia al CEV o Gris-Art. El seu primer projecte audiovisual fou la web serie «Dejate de Vu». Des de llavors ha realitzat diferents curtmetratges i produccions teatrals com «Cloaca», «La Peixera» o «A cada Rey su Merecido». A l’octubre de 2016 funda LABOINA PRODUCCIONS amb el seu amic Xavier Pijuan.


| MÀRIUS CONROTTO | productor, realitzador

Nascut a Badalona, i amant del cinema des de ben petit, estudia a l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona. Allà agafa experiència a Barça TV i Televisió de Badalona. Després d’obtenir el títol, es desenvolupa com a guionista, productor i director de curtmetratges on porta a la pantalla allò que més li agrada: crear personatges i històries originals. Els seus curtmetratges son seleccionats i premiats arreu del món i emesos a televisió. El crític de cinema Àlex Gorina va definir el seu primer curtmetratge com «7 minuts de pura creativitat». A part del cinema, també ha provat la direcció teatral en el format de microteatre.


| CLÀUDIA PUJOL | directora de fotografia

Nascuda a Figueres, s’interessa per l’art des de ben petita. Decideix estudiar Disseny Industrial i Belles Arts, mostrant especial interès en la fotografia. No trobant allò que cercava, decideix matricular-se a l’Escola de Cinema de Barcelona (ECIB), on troba la seva veritable vocació. Graduada en Direcció de Fotografia el 2014, compagina les tasques de direcció fotogràfica en diversos curtmetratges, videoclips i espots publicitaris, amb les tasques de Video Assist en nombroses produccions publicitàries d’envergadura (Adidas, Nike…), així com en sèries de televisió (“Merlí”, TV3 o “Hierro”, Movistar).ENTITATS AMB LES QUE COL·LABOREM

MNAC_Logo_NEG_ok